Za. 23-9: ABBA Tribute in Theater Concordia

Haastrecht – Dancing Queen, Waterloo, Mamma mia en The winner takes it all: ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld. Wilt u heerlijk een avond meezingen en dansen op al die bekende hits? Dat kan op zaterdag 23 september in Theater Concordia in Haastrecht.

ABBA Tribute is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld. Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en muziek voor jong en oud. Een concert zonder tribune in Theater Concordia zodat iedereen lekker kan meedansen.

ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten. Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in. Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer.

De ABBA Tribute begint zaterdag 23 september om 20.15 uur. Kaarten (à € 22,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).