Za.23-04: Shakespeare Live! in Cinema Gouda

Ter ere van de 400ste herdenkingsdag van William Shakespeare vindt op 23 april ‘Shakespeare Live! From the RSC’ plaats. Het event wordt gepresenteerd door David Tennant en live uitgezonden vanuit Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare. Dit unieke event is op zaterdag 23 april om 21.30 uur live te volgen in Cinema Gouda!

‘Once-in-a-lifetime’ cast
De met sterren overladen voorstelling eert de toneelstukken van Shakespeare en de blijvende invloed die zijn werk heeft op muziek, dans, opera, muziektheater en komedie. The Royal Shakespeare Company heeft voor ‘Shakespeare Live!’ een ‘once-in-a-lifetime’ cast samengesteld, met onder meer Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Joseph Fiennes, Meera Syal, Al Murray, Alison Moyet, Noma Dumezweni, Ian Bostridge, English National Opera, Birmingham Royal Ballet en Akala (Hip Hop Shakespeare). Zij brengen op 23 april dit unieke eerbetoon aan het genie William Shakespeare:
’s werelds grootste toneelschrijver en verhalenverteller.

Tickets
Tickets voor de live vertoning zijn € 12,50 en te reserveren via www.cinemagouda.nl of aan de kassa van de Cinema. ‘Shakespeare Live! From the RSC’ wordt niet ondertiteld.

Advertisements