Za. 22-9: Nationaal Veteraan Treffen

Woerden – Zaterdag 22 september vindt voor de 28ste keer Nationaal Veteraan Treffen plaats op het Exercitieveld in Woerden. Een evenement met internationale allure waar veel liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen.

Beleef klassieke pret! Naast de vertrouwde items als de Kaasrit, clubpresentaties en onderdelenbeurs zijn er veel exotische voertuigen te bewonderen. Dit jaar is er onder meer één van de oudste nog rijdende motorfietsen van Nederland te bewonderen. Dit voertuig komt uit 1902; een bijzonder item dus. Op het sfeervolle Exercitieveld komt al het klassieke materiaal goed tot zijn recht. Het is een groot openluchtmuseum; kijk, leer en ontdek!

Neem zaterdag 22 september een kijkje op het Exercitieveld. Voor 5 euro kun je van 9.00 t/m 17.00 uur van dit unieke spektakel genieten. Traditiegetrouw hebben berijders van een klassieker van 25 jaar of ouders gratis toegang.

Advertisements

Al het moois maakt je vast hongerig en dorstig; het evenement heeft een tal van mogelijkheden om even bij te komen met wat lekkers te eten en te drinken. Een heerlijk dagje uit in Woerden.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-09-2018 14:32