Za. 22-9: Gouds SKAasfestival #2 in StudioGonz

Gouda – Hét SKAfestival van Gouda en omstreken met optredens van onder anderen Be Like Max (US), Skippabeat, Phoenix City Retaliators, Skavuiten EN Peen!

Trek je dansschoenen aan en oefen je skank pasjes maar, WANT: wegens succes van editie 1 presenteren wij Gouds SKAasfestival #2! Zet jezelf op ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ en blijf op de hoogte van alle updates! Het beloofd weer een te gek programma te worden dus vergeet het ook niet gelijk in je agenda te zetten! 😉

Op deze dag zullen maar liefst 5 bands hun opwachting maken, en wat voor bands! We bieden een gevarieerd programma met ska, skapunk, rocksteady, rock en polka. Wie er allemaal komen?

Advertisements

Staat 22 september al in je agenda?! De 2e editie van het Gouds SKAasfestival beloofd weer super vet te worden met een nationale én internationale line-up! Helemaal vanuit Las Vegas (US) verwelkomen we ska/punk band Be Like Max. Zij zullen samen met de Nederlandse bands SKIPPABEAT, Peen, SKAvuiten én Phoenix City Retaliators het podium delen. Voor maar 6,50 euro heb je al een ticket die vanaf heden te verkrijgen is! Zorg dat je je ticket op tijd aanschaft om teleurstelling te voorkomen, want de vorige editie was helemaal uitverkocht. Zien we je dan?!

Aanvang: 15.00 uur.
Tickets Niet-leden: 8,50 euro
Tickets Niet-leden VVK: 6,50 euro
Tickets Leden VVK: 4,50 euro
www.studiogonz.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-09-2018 15:43