Za. 21-4: Vertelbank-wandeling in Waddinxveen

Waddinxveen – In het kader van het 25-jarig bestaan, organiseert het Historisch Genootschap Waddinxveen een wandeling langs een aantal vertelbanken in Waddinxveen.

De laatste jaren zijn er in Waddinxveen een tiental vertelbanken geplaatst. Naast elke vertelbank staat een paneel waarop oude foto’s van de locatie, waar de vertelbank staat, zijn te zien. De vertelbanken zijn geplaatst met het doel mensen uit te nodigen op de vertelbank plaats te nemen en elkaar te vertellen over de foto’s op het paneel en over het verleden.

In het kader van het 25-jarig bestaan van het HGW heeft het bestuur besloten een wandeling te organiseren langs een aantal van die vertelbanken. De vertelbank wandeling wordt gehouden op zaterdag 21 april. De wandeling wordt begeleid door een deskundige gids, die veel van het dorp weet en daarover leuke anekdotes kan vertellen. Vooraf aanmelden voor de wandeling is noodzakelijk en kan per e-mail bij: secretaris@hgwaddinxveen.nl. Het aantal deelnemers voor de wandeling is beperkt tot maximaal 15 personen. De aanvang van de wandeling is om 10.30 uur. Meer informatie via http://hgwaddinxveen.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-04-2018 13:24