Za. 21-4: Jubileumconcert koor Fabulous!

Gouda – Het seizoen van 2017-2018 kan de boeken in als een historisch seizoen voor koor Fabulous!. Opgericht in 2007, toen nog onder de naam ‘Het Popkoor’, bestaat het koor dit seizoen 10 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. Ter ere van dit tienjarig jubileum geeft Fabulous! een spetterend jubileumconcert.

Met hart en ziel is er de afgelopen maanden gewerkt aan nieuw repertoire, maar ook nummers uit het historisch archief werden afgestoft en opgefrist om opnieuw ten gehore te kunnen worden gebracht tijdens dit bijzondere optreden.

Zoals velen reeds van het koor gewend zijn, belooft deze avond weer een feestje te worden. Maar dit keer doet Fabulous! er nog een schepje bovenop. Onder leiding van dirigent Maurits Draijer zal het koor – dat natuurlijk zelf de sterren van de hemel zingt – namelijk begeleid worden door een live band met daarin zeer getalenteerde muzikanten. Bovendien wordt het kooroptreden afgewisseld door een verrassend gastoptreden.

Na het concert verplaatst het feestje zich naar de foyer en kunnen de voetjes van de vloer tijdens een gezellige afterparty. Natuurlijk is er dan ook voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en herinneringen op te halen.

Het jubileumconcert zal plaatsvinden op zaterdag 21 april om 20.00 uur in het Evertshuis. Kaarten 14,50 euro en zijn te koop aan de kassa van het Evertshuis of via www.evertshuis.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.koorfabulous.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-04-2018 13:10