Za.21-11: Sinterklaas bezoekt winkelcentrum Bloemendaal

Nadat Sinterklaas 14 november jl. is aangekomen in Nederland, brengt hij zaterdag 21 november a.s. een bezoek aan winkelcentrum Bloemendaal. Samen met tal van Zwarte Pieten arriveert de Sint om ongeveer 13.00 uur aan de zijde van de Gildenburg bij de entree ter hoogte van de Jumbo. Na te zijn begroet door alle kinderen, loopt hij een rondje door het winkelcentrum. De Pieten delen natuurlijk strooigoed uit en maken graag een praatje of een dansje met de kids. De Pietenband komt ook mee en zorgt voor gezellige muziek.

Op zaterdag 28 november mogen alle kinderen komen knutselen in winkelcentrum Bloemendaal. Op een groot knutselterras kunnen ze onder begeleiding van Leoclub Gouda een Pietenmasker maken. Op 5 december heeft Sinterklaas nog een gaatje kunnen vrijmaken in zijn druk bezette agenda om winkelcentrum Bloemendaal nogmaals te bezoeken. Hij zal dan tussen 10.00-11.30 uur aanwezig zijn.

De winkeliers van winkelcentrum Bloemendaal hebben de mooiste cadeaus ingekocht om Sinterklaas goed van dienst te kunnen zijn. Ook zijn veel winkels extra lang open, zodat hij ruim de tijd heeft om te winkelen.