Za. 20-10: Najaarsconcert Vivace met dirigent Jos Mans

Old sheet music. Shallow depth-of-field.

Reeuwijk-Brug – Op zaterdag 20 oktober zal Gemengd koor Vivace uit Reeuwijk in Kerkelijk Centrum de Ark in Reeuwijk Brug haar Najaarsconcert houden. Het wordt een avond vol koorzang, onder leiding van nieuwe dirigent Jos Mans. Daarnaast zijn er muzikale intermezzo’s door Cees-Willem van Vliet op piano en Chloë Elsenaar op viool.

Jos Mans is van jongs af aan actief als zanger in koren. Hij heeft zich in de jaren daarna ontwikkelt als singer-songwriter en als koorarrangeur. Na zijn opleiding tot docent muziek aan het conservatorium te Rotterdam is hij aan de slag gegaan als muziekdocent in het voortgezet onderwijs. Naast lesgeven is hij actief als koordirigent van meerdere koren, koorarrangeur, zanger en als schrijver van stukken die veelal met wielrennen te maken hebben. In zijn vrije tijd zit hij dan ook graag op de fiets.

Chloë Elsenaar heeft als 6-jarige haar eerste vioolles. Op zevenjarige leeftijd kreeg ze haar eerste eervolle vermelding bij het Haydn Muziek Festival. Daarna won ze nog meerdere prijzen. Ze speelt in verschillende orkesten en ensembles en studeert momenteel op het conservatorium in Zwolle.

Advertisements

Vivace brengt een programma van klassiek (This World van Beethoven) tot populair (Hallelujah van Leonard Cohen), van Ramses Shaffy (Zing, vecht, huil, bid) tot Eric Clapton (Tears in heaven in een arrangement van dirigent Mans).

De kaarten voor dit concert kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Vivant Butterfly (Miereakker 26 in Reeuwijk), Sjef Vervoort (Rendiermos 34 in Reeuwijk, 0182-39 21 94), Gerda Nederhoff (Kaarde 2-14 in Reeuwijk, 0182-301 174), Toos Ladan (Prins Bernardstraat 81 in Waarder, 0348-501 426) en voor aanvang aan de zaal.

Het concert vindt plaats in kerkelijk Centrum de Ark, ‘t Kerkestuk 1 in Reeuwijk-Brug. De zaal gaat open om 20.00 uur, het concert begint op 20.30 uur. Na afloop is er, zoals gebruikelijk, een hapje en een drankje om de avond feestelijk af te sluiten.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

20-10-2018 09:00