Za. 2-6: Culturele fietstocht De Boer Op

Vlist – Zaterdag 2 juni kun je deelnemen aan ‘De Boer Op’, een tien kilometer lange fietstocht langs het riviertje de Vlist, waarbij je vijf voorstellingen op verschillende locaties in Haastrecht en Vlist kunt bezoeken. Het evenement wordt georganiseerd door de Culturele Raad Stolwijk en Cultureel Podium Vlist.

Onderweg kan de fietsende deelnemer afstappen om te luisteren naar een verhaal van de Boezemmolen, het gezang van de Vlisterzangers of de gezamenlijke uitvoering van muziekvereniging Concordia Haastrecht en Harmonie Stolwijk.

Op de volgende locatie kan men genieten van een eenakter van toneelvereniging de Schijnwerper of toneelvereniging ArToHa. Onderweg naar de volgende voorstelling kunnen deelnemers genieten van de natuur en van de buitenexpositie ‘In de natuur’, schilderijen die door scholen, zorgboerderijen en verenigingen zijn gemaakt. Deze expositie is te bewonderen tot halverwege september.

Advertisements

In totaal zijn er vijf voorstellingen en de uitgestippelde fietsroute, rond het riviertje de Vlist, zorgt ervoor dat deelnemers telkens op tijd bij de volgende voorstelling kunnen zijn. De voorstellingen beginnen ieder heel uur. Deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze met de fietstocht willen beginnen, iedere theaterlocatie is tevens opstapplaats.

De aanvang van de eerste voorstelling is om 12.00 uur, de laatste voorstelling begint om 16.00 uur. Toegangskaarten voor vijf voorstellingen (inclusief fietsroute en beschrijving van de activiteiten) kost zeven euro, voor kinderen tot twaalf jaar een euro. De kaarten zijn verkrijgbaar op de vijf locaties van de voorstellingen. De adressen waar de voorstellingen zijn: Oost-Vlisterdijk 1 in Haastrecht, Oost-Vlisterdijk 11, Bonrepas 22a, Julianaplein 26 en West-Vlisterdijk 9 in Vlist.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-06-2018 09:58