Za.19-12: Kerstvakantie in de Chocoladefabriek

Tijdens de Kerstvakantie is er weer van alles te doen in de Chocoladefabriek. Van het ‘Groot Dictee der Nederlandse Taal’ tot een gezellige kerstvoorstelling voor het hele gezin!

Op zaterdag 19 december wordt de 26e editie van het succesvolle Groot Dictee der Nederlandse Taal live uitgezonden in de Chocoladefabriek. Ben jij zo iemand die met pen en papier in de aanslag zit? Dan hebben we een leuke uitdaging voor jou! Wat zou je ervan vinden om de luie stoel in te ruilen voor een plekje op de trap in de Chocoladefabriek? Om samen met enkele bekende Gouwenaars en vele anderen ter meerdere eer en glorie de strijd aan te gaan. Kom dan naar de Chocoladefabriek en schrijf mee met het Groot Dictee! (Deelnamekosten €2,50 inclusief koffie met lekkers)

Rasverteller Peter Faber -niet te verwarren met de gelijknamige acteur- is op 22 december bij ons te gast en vertelt die avond Kerstverhalen. Mocht jij ooit tot het trouwe publiek van het Verhalenfestival hebben behoord, dan kun je hier zeker je hart ophalen! Een heerlijke wegdroomvertelavond voor iedereen vanaf 6 jaar én ouder.

Op 30 december is er weer een Boekenbios: Foeksia de Miniheks! De film, naar het boek van Paul van Loon, gaat over een klein heksje dat dolgraag net zo goed wil leren toveren als haar vader. Een leuke middag uit voor kinderen vanaf 6 jaar!

Kijk voor meer informatie kaarten op www.chocoladefabriekgouda.nl