Za.19-12: Kerstconcert in Gouda

Zaterdagavond 19 december 2015 kunt u alvast in kerststemming komen. Het mannenkoor Gouda’s Liedertafel zal u ook dit jaar weer laten genieten van oude en nieuwe kerstliederen en natuurlijk zult u, net als andere jaren, weer van harte worden uitgenodigd enkele bekende kerstliederen mee te zingen. U kunt de mannen dit jaar vinden in de H.JOZEFKERK aan het Aalberseplein 2 in Gouda. De aanvang van dit concert zal 20:00 uur zijn.
Naast het mannenkoor Gouda’s Liedertafel, dat onder leiding staat van dirigent Han-Louis Meijer, kunt u genieten van de jonge tenor Maarten Stevens en Dorette Lagendijk op dwarsfluit. Irina Parfenova zal het koor op de vleugel begeleiden.
Toegangskaarten voor dit mooie concert zijn voor €10 (donateurs betalen slechts €8), inclusief een kopje koffie of thee in de pauze, te bestellen via de website www.liedertafel/winkel, via de mail bij publicrelations@liedertafel.nl bij boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg 35 in Gouda en natuurlijk bij de koorleden en in beperkte mate voor aanvang van het concert.
Het Mannenkoor Gouda’s Liedertafel, dat is opgericht in 1923, mag zich op dit moment gelukkig prijzen met ruim 60 enthousiaste leden. Het koor staat sinds januari 2007 onder de enthousiaste leiding van dirigent Han Louis Meijer. U kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter.
Koorleden, dirigent en solisten wensen u alvast mooie kerstdagen en een gezond en muzikaal nieuwjaar toe.