Za.19-12: A Rocha Groene Hart

Zin om lekker warm te worden in de natuur? Kom dan op zaterdag 19 december naar de Stolwijkse Boezem om te zagen en te snoeien. Voor warme chocolademelk met iets lekkers zorgen wij. Neem zelf een mok en een lunchpakket mee. We starten om 9.30 uur en gaan door tot 13.30 uur afhankelijk van het weer. Een uurtje komen helpen kan ook. Doe wel laarzen en warme kleding aan. Samen met kinderen en volwassenen werken gaat nog beter en is nog leuker. Zo kunnen we genieten van Gods schepping en deze onderhouden.

De Stolwijkse Boezem ligt aan de Tiendweg te Gouderak. Graag aanmelden op groene.hart@arocha.org. Kom als het mogelijk is met de fiets. Komt u met de auto? Neem dan contact op met Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693) zodat er een parkeerplek geregeld kan worden.

A Rocha Groene Hart heeft het gebied de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd. In samenwerking met het Zuid- Hollands Landschap dragen we zorg voor dit unieke stukje natuur midden in de Krimpenerwaard. We streven ernaar geregeld in dit gebied aan de slag te gaan om een band op te bouwen tussen christenen in Gouda (en omgeving) en dit mooie natuurgebied. www.arocha.nl.