Za. 19-01: Gratis toneel- en musicalproeflessen bij het Jeugdtheaterhuis Gouda en Bodegraven

In februari start er een nieuwe reeks musical- en toneellessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis. In deze lessen ontdekken ze op speelse wijze hoe leuk het is om te zingen, dansen en toneel te spelen. Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt, of om te gewoon even te snuffelen aan de lessen, kun je zaterdag 19, woensdag 23 en donderdag 24 januari terecht bij het Jeugdtheaterhuis in Gouda en Bodegraven voor een gratis proefles..

Ben jij de nieuwe Annie of Ciske? Of ben je een echte toneelspeler en wil je samen met anderen de spannendste verhalen bedenken? Dat kan allemaal bij het Jeugdtheaterhuis. Samen met een vaste groep professionele docenten biedt het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Het lesseizoen wordt afgesloten tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend, waarin alle leerlingen met elkaar een echte voorstelling maken.

Nieuwsgierig? Kom een gratis Proefles volgen!

Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven

Zaterdag 19 januari – 9:30 – 10.00         Proefles Musicalklas S (4 tot 6 jaar)

Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda

Woensdag 23 januari – 14:00 – 14:30    Proefles Musicalklas S (4 tot 6 jaar)

Woensdag 24 januari – 14:45 – 16:15    Proefles Toneelklas S (4 tot 6 jaar)

Aanmelden kan via www.jeugdtheaterhuis.nl/openlessen of kom een kwartier voor aanvang naar de les.

Ben je al iets ouder, maar ook nieuwsgierig naar de theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis? Neem dan contact via info@jeugdtheaterhuis.nl voor meer informatie.

Over het Jeugdtheaterhuis

Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis is al meer dan 25 jaar actief in de leslocaties Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda Leiden en Maassluis.

19-01-2019 09:00

Advertisements