Za. 18-11: Intocht Sinterklaas in Haastrecht

Haastrecht – Op zaterdag 18 november is het weer zover, dan is de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in Haastrecht. Om 13.30 uur komt hij met de boot aan op het Jaagpad. Vanaf het Jaagpad loopt hij onder muzikale begeleiding naar de Kleine Haven waar een mooi podium voor Sinterklaas en zijn pieten klaar staat.

Maar wat is er toch met de pieten? Ze zitten maar op hun telefoon te kijken en computerspelletjes te spelen en wat zijn ze dik geworden… Zo kunnen ze toch haast niet meer de daken opklimmen? Daar moet echt verandering in komen! Er zijn genoeg sportverenigingen in Haastrecht, dus de hoogste tijd voor beweging!

Nadat Sinterklaas op het podium welkom is geheten, kunnen de kinderen Sinterklaas een handje geven en hun kleurplaat of tekening inleveren. Er is muziek en er zijn diverse spelletjes op de Kleine Haven waar een heus Pietendiploma is te verdienen. Warme chocolademelk wordt u aangeboden door de Haastrechtse IJsclub met een speculaasje van Arjan van der Eijk, De Echte Bakker.

Advertisements