Za.18-06: Stadsbraderie in de Goudse Nieuwe Markt Passage

Op ZATERDAG 18 JUNI A.S. haakt de Goudse Nieuwe Markt Passage zoals elk jaar weer in op de Stadsbraderie die dat weekend in de binnenstad van Gouda wordt georganiseerd.

Diverse ondernemers van de Nieuwe Markt Passage presenteren op hun kramen artikelen voor hele leuke prijsjes!

Bart Smit houdt deze dag een hele leuke actie. Ieder kind dat deze zaterdag iets koopt van LEGO Friends mag een papiertje met zijn of haar naam en telefoonnummer in een grabbelton doen om zo kans te maken op een display/demonstratiemodel t.w.v. € 90,00 (geen losse LEGO in een doos, maar alles zit vastgelijmd op de display)! Aan het eind van de dag wordt er een winnaar uit de grabbelton getrokken en gebeld!

Advertisements

Tevens staan diverse kramen waar verschillende handgemaakte producten worden gepresenteerd en te koop aangeboden, zoals zeepjes en geuren, windlichten, cadeauartikelen van papier, stof en brooddeeg. Ook 2e hands boeken, vinyl singels en LP’s, cd’s en dvd’s, mineralen en sieraden zijn er te vinden. Gezellige en swingende muziek wordt verzorgd door een mobiele DJ, waarbij een saxofonist ook met diverse nummers mee speelt!

En met het oog op Vaderdag, zondag 19 juni, kunnen bezoekers in het Selfie Fotohokje een selfie maken, met een aantal aan Vaderdag gerelateerde accessoires. Deze foto’s worden direct geprint, gratis uiteraard, maar ook op Facebook geplaatst, zodat ze geliked en gedeeld kunnen worden. Een leuk cadeautje ook om daags erna voor Vaderdag te geven! Kortom: er is heel wat te beleven tijdens deze Stadsbraderie, zaterdag 18 juni a.s. in de Nieuwe Markt Passage in Gouda! De kraampjes staan er vanaf 10.00 uur. De overige activiteiten spelen zich deze zaterdag af tussen 12.00 en 16.00 uur.