Za. 18-05: Seizoenspresentatie Theaterprogramma 2019/2020 EVERTSHUIS

Na maanden van brainstormen, theatervoorstellingen bezoeken, wikken en wegen, keuzes maken is het moment daar… met trots presenteren we het gloednieuwe EVERTSHUIS THEATERPROGRAMMA 2019/2020 op ZATERDAGAVOND 18 MEI.

Alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk, theaterliefhebbers, filmfanaten, muziekfans, vrijwilligers, vrienden van het Evertshuis, lokale en regionale pers, kortom IEDEREEN is van harte uitgenodigd om deze spetterende avond bij te wonen. Bezoekers worden getrakteerd op een ‘sneak preview’ van het nieuwe theaterprogramma met afwisselende optredens van cabaretier Pieter Jouke, ‘Tupperware Topper’ Marja van Katendrecht en een muzikale verrassing. En uiteraard wordt het eerste exemplaar van de nieuwe theaterbrochure officieel uitgereikt aan de wethouder van cultuur, Robèrt Smits. Na afloop speelt de jazzband ‘Keep on Going’ nog even door in de foyer om de avond swingend af te sluiten.

Volgend seizoen hebben wij grote namen geprogrammeerd als Karin Bloemen, Viggo Waas, Howard Komproe, René van Meurs, Cor Bakker & Gerard Alderliefste. Daarnaast hebben we nieuwe veelbelovende jonge artiesten als Jim van der Zee, Lakshmi, Stefano Keizers, mooie concerten, dans- en toneelvoorstellingen en veel jeugdtheater. Ook gaan we in het nieuwe seizoen weer door met de musicallessen voor kinderen op zaterdagochtend in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Gouda.

Advertisements

De voorverkoop voor (duo)vrienden van het Evertshuis start op 18 mei om 19:00 uur, zowel online als aan de theaterkassa. De losse kaartverkoop start vrijdagmiddag 24 mei om 15:00 uur (online/ theaterkassa).

 

Praktische info:

Seizoenspresentatie EVERTSHUIS 2019/2020

Datum:         Zaterdag 18 mei 2019

Deur open: 19:30 uur

Aanvang:     20:00 uur

Entree:          GRATIS

Locatie:         EVERTSHUIS, Julianastraat 4, Bodegraven

Meer info:    www.evertshuis.nl

18-05-2019 09:00