Za. 17-12: Groots Kerstconcert Concordia

Ook dit jaar geeft muziekvereniging Concordia uit Haastrecht een kerstconcert. Maar dit jaar pakt de vereniging wel echt uit. Net als andere jaren speelt zowel de harmonie als het leerlingenorkest tijdens dit concert. Het leerlingenorkest zal de traditionele stukken spelen welke als samenzang bedoeld zijn. De harmonie heeft dit jaar een aantal klassieke kerststukken ingestudeerd maar ze spelen bijvoorbeeld ook ‘Sleigh Ride’. Naast dit gevarieerde programma zal ook dameskoor Vita Nova van zich laten horen.
Als speciale gast is dit jaar Sterre van Boxtel uitgenodigd. Deze sopraan van 12 jaar zingt de sterren van de hemel. Toen ze 7 jaar was hoorde ze klassieke muziek en gaf ze aan dat ze dat mooi vond en ging ze het zelf ook zingen. Toen Sterre 10 jaar werd, ontving ze een ‘talentenverklaring’ van het conservatorium Den Haag. Op haar 10de deed ze mee met het talentenprogramma SuperKids en bezorgde ze menigeen kippevel. Inmiddels zingt ze naast klassiek ook opera, jazzy en lichte pop.
Het concert is op zaterdag 17 december om 19.00 uur in de Grote Kerk te Haastrecht.

Kaarten à € 7,50, zijn in de voorverkoop te verkrijgen in ‘de Grote Haven’ en bij Gebr. Bakker op de Hoogstraat. Ook aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar.