Za. 17-11: Lezing van Anton Philips in Het Kantoor van Nu

Anton Philips geeft op zaterdag 17 november de lezing ‘Kunnen wij onszelf kennen?’ in Het Kantoor van Nu. Deze lezing is naar aanleiding van het boek van Bill Hendricks: ‘The person called YOU. Why you’re here, why you matter & what you shoud do with you life.’

Boven het Orakel van Delphi hing de spreuk: gnothi seauton – ken uzelf. Is dat nog steeds van belang? Je persoonlijke why ontdekken. Helpt dat bij betekenisvol werken en leven? Hoe ontdek je jouw persoonlijke why? En hoe goed kunnen we onszelf leren kennen. Hangt dat samen met onze intrinsieke motivatie. En wat kunnen we ermee als we die ontdekken?

Anton Philips, (1932) voorzitter van Stichting Emergo, is vanaf zijn jeugd geboeid geweest door ideeën die mensen en organisaties helpen om goed te functioneren. Na studie in Delft en een periode van vrijwilligers werk werkte hij 15 jaar bij Philips Telecommunicatie en bij Philips Mexico. Hij is de oprichter van Emergo BV, bureau voor loopbaancoaching, training en advies. Vanuit dat bedrijf heeft hij honderden mensen geholpen passende stappen in hun loopbaan te nemen.

Advertisements

Zijn visie is een maatschappij waarin mensen werk doen dat hen echt voldoening geeft en waarin zij hun talenten maximaal kunnen inzetten en ontplooien. De beste plaats om daar nu aan te werken is met de jeugd die keuzes maakt voor studie en beroepsrichting. Daartoe richtte Anton in 2006 Stichting Emergo op. Hij is co-auteur van het boek ‘De kracht van Motivatie’ (2013) en waarvan onlangs een herziene, zevende druk verscheen.

De lezing wordt georganiseerd door het Inspiratiehuis en vindt plaats in Het Inspiratiehuis, op zaterdag 17 november van 14.00 tot 16.00 uur. Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via: https://hetkantoorvannu.nl/product/kunnen-wij-onszelf-kennen/

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

17-11-2018 09:00