Za. 17-09: Week van het badminton

In de week van 17 tot en met 25 september vindt de nationale sportweek plaats. De badmintonbond heeft deze sportweek omgedoopt tot de week van het badminton. Op 21 en 23 september a.s. zal Gouweslag daar ook aan deelnemen. Op beide dagen zullen open speelavonden worden georganiseerd voor zowel volwassenen als jeugd, waar iedereen kan meespelen.

Dit is er allemaal te doen: ontvangst, gezamenlijke warming up, facultatieve introductietraining, aan de hand van een buddy kennismaken met de badmintonsport. Op 17 september staan wij van 10.00 – 14.00 uur ’s middags in het Winkelcentrum Bloemendaal naast de Jumbo om daar te flyeren en mensen uit te nodigen om te komen spelen. Wij hebben een prijsvraag en delen ballonnen uit. Heb je nog niets te doen? Kom gezellig eventjes langs! Verder hebben wij posters en flyers laten drukken, die door heel Gouda en omstreken verspreid zullen worden. Ben je in de gelegenheid om wat flyers in jouw buurt rond te brengen? Stuur een mail naar Heleen en/of Tim (ledenadministratie@gouweslag.nl).

Uitnodigen
Ken jij iemand die het leuk zou vinden om te komen spelen? Nodig ze zeker uit om te komen spelen. In de bijlage zit de poster en de flyer, die kan worden doorgestuurd om geïnteresseerden te informeren en enthousiasmeren.

Advertisements

Korting op jouw eigen contributie?
Daarnaast kan het voor jou ook financieel interessant zijn. Vanaf dit badmintonseizoen kan je zelf ook een graantje meepikken als jij een nieuw lid aanbrengt. Indien een speler lid wordt, minimaal één seizoen lid blijft en bij de inschrijving jouw naam vermeldt, dan krijg jij per aangebracht lid € 10,- korting op jouw contributie. De korting zal worden verwerkt op de eerstvolgende factuur.

Beschikbaarheid banen
Wat betekent dit voor de beschikbaarheid van de banen?
Op beide avonden zullen er drie banen beschikbaar worden gesteld voor de week van het badminton. De training van Jozef en Hans zullen de gebruikelijke banen gebruiken voor training.

Al met al willen we deze week van het badminton tot een succes maken en hopen wij het ledenaantal te kunnen laten stijgen. Dat kan alleen als de gezelligheid van onze vereniging op deze speelavonden gevoeld wordt door de nieuwe spelers. Kom dus langs en probeer samen met ons van deze eerste ledenwervingsactie van dit seizoen een succes te maken!