Za. 17-06: Laatste kans voor creatieveling bij Vonk

Nog één keer organiseert Stichting Vonk een gratis Creatieve Bouwplaats voor De Brug: kom daarvoor op zaterdag 17 juni van 10 – 13 uur naar De Nieuwe School aan de Wingerd.

In de afgelopen drie bouwplaatsen hebben al meer dan 70 Waddinxveners kennis gemaakt met de werkvorm ‘community-art’: onder leiding van een coach bouw je een scène helemaal zélf en mét elkaar op. Jij maakt je rol dus zelf. Wil je liever iets anders doen? Dan doe je mee in de gratis workshop voor de Wereldband, het koor, decorbouw of kostuumontwerp. Het thema van deze keer is ‘Droomland’.

Inspiratiebron is het nummer ‘Alles danst’ van Natalie Merfort. Daarin wordt ingezoomd op de wereld van ‘het kind’. Ben je tien jaar of ouder en hou je van zingen en/of theaterspelen? Dan ben ook jij dus in deze bouwplaats écht op je plaats. Deelname is gratis en verplicht tot niets, maar is een unieke ervaring voor iedere deelnemer. Vooral muzikanten worden verzocht zich van te voren per mail naar info@stichtingvonk.nl ovv van je instrument (en eventueel stemming) aan te melden. Met deze informatie wordt het arrangement alvast van te voren aan de bezetting van de dag aangepast.

Advertisements