Za. 17-06: Je dromen uit laten komen, Je dromen uit laten komen

Op zaterdag 17 juni vindt van 10 – 13 uur de laatste Je dromen uit laten komen plaats, nu in de Nieuwe School (Wingerd 45). Het thema is ‘Dromenland’ met de bedoeling om de fantasie te prikkelen: kan je in je gedachten jezelf naar een ander persoon, naar een andere plek, naar een ander gevoel verplaatsen?

Soms heb je daarvoor hulpmiddelen nodig, zoals een simpele bril (‘kijken door de bril van iemand anders’) of muziek: de sfeer van een liedje of tekst neemt je mee naar andere plaatsen dan het hier en nu. Opnieuw heeft Natalie Merfort hiervoor een inspirerend nummer geschreven dat door de inbreng van muzikanten kleur krijgt. In ‘Alles danst’ horen we strijkers, maar kan dat ook door een synthesizer of keyboard gespeeld worden? We horen het tikken van een klok – wat betekent dat? Laat je in deze workshops om buiten je eigen voorstellingsvermogen te stappen. De coaches reiken in de workshops drama, muziek (band en koor) en beeldend alle handvatten aan om je dromen uit te laten komen.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingvonk.nl. Deelname (voor iedereen vanaf 10 jaar) is gratis en vooral verrassend.