Za.17-05 en Zo.18-05: Goudse Hofstedendagen

De Goudse Hofstededagen zijn in het weekend van 17 & 18 mei. Onderstaand een overzicht van specifieke activiteiten.

Stekjes markt
Op Zaterdag, 17 mei, aanvang 11.00, organiseert GOUWE DAAD weer de Stekjesmarkt op het erf van de boerderij aan de Bloemendaalse weg 56 te Gouda. Allerlei planten voor binnen en buiten zijn daar tegen heel redelijke prijzen te koop.
Vanaf 09.00 uur kunnen ook planten, voor de verkoop ten behoeve van het goede doel, worden ingebracht. Hoe groter en mooier de plant, des temeer zal de opbrengst zijn voor het goede doel. Einde is om 17.00 uur en de markt is alleen op Zaterdag.

Bezoek het GouwePalet
Altijd al willen beginnen met tekenen en/of schilderen? Bezoek onze zolder op 17 en 18 mei. Tijdens de Goudse Hofstedendagen
Het GouwePalet heeft ook dit jaar weer open dag tijdens de Goudse Hofstedendagen. U kunt dan kennis maken met dit gezellige atelier.

Infocentrum Heempad
Tijdens de Hofstedendagen op 17 en 18 mei kunnen bezoekers tussen 10.00 tot 16.30 uur deelnemen aan diverse activiteiten in en rondom het infocentrum Heempad. In dit jaargetijde is het Heempad zeer bloemrijk en kunnen bezoekers volop genieten van dit kunstige stukje natuur in de stad met zijn flora en fauna.

Stichting Zorgnet
Op 17 mei a.s. is Stichting Zorgnet Roemenië (www.zorgnet.eu) aanwezig op de Goudse Hofstedendag, Bloemendaalseweg 56. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u bij ons voor uiteenlopende dingen terecht: o.a. een heerlijk kopje koffie of thee, een broodje hamburger als lunch, brocante, verse bloemen, tweedehands kleding, wijn, zelfgemaakte advocaat, fotokaarten en… er zijn spelletjes voor de kinderen! De opbrengst komt ten goede aan de kansarmen in Roemenië. U bent van harte welkom!

Rommelmarkt
Tijdens de Goudse Hofstedendagen van 17 en 18 mei a.s. verkoopt kinderboerderij De Goudse Hofsteden rommelmarktspulletjes.