Za. 16-6: InSalvation komt met de NEON tour naar Gouda

Gouda – In het najaar van 2017 tourde InSalvation al door heel Nederland met de NEON tour. Met tien druk bezochte avonden waar meer dan 4500 mensen op af kwamen was de NEON tour een groot succes. Alle reden om de tour te verlengen. Op 16 juni komt de NEON tour naar Gouda, de woonplaats van de zanger en zangeres van de band, Jafeth en Sifra Bekx.

De drie pijlers van InSalvation, Worship, Justice en Equipping, staan centraal tijdens deze avonden. Het is het verlangen van InSalvation om samen met jullie God te ontmoeten doormiddel van muziek, interactie en een stuk toerusting.

InSalvation bestaat ruim elf jaar en heeft op 1 juni haar derde album, NEON uitgebracht. NEON is een baanbrekend album voor InSalvation. Voor het eerst heeft de band samen- gewerkt met de Britse producer Trevor Michael, bekend om zijn werk met onder anderen Martin Smith. Johnny Bird, gitarist en arrangeur in Smith’s band, werkte ook mee aan de songs op NEON.

Advertisements

De avonden zijn gratis toegankelijk. Tickets zijn te reserveren op www.events4christ.nl. De avond in Gouda vindt plaats in de Goudse Waarden, van 19.30 tot 22.00 uur.

Over InSalvation

Sinds januari 2015 is InSalvation een stichting met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. InSalvation heeft de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid. Stichting InSalvation heeft als missie dat er in heel Europa een generatie van mensen opstaat die een leven van aanbidding en gerechtigheid leidt, zoals Jezus dat ons heeft geleerd: ‘Heb God lief boven alles en je naaste als jezelf’. Meer informatie over InSalvation is te vinden op www.insalvation.com.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-06-2018 09:27