Za. 16-12: Vrouwenvocaal Switches zingt Noel

Waddinxveen – In de sfeervolle Sint Victorkerk in Waddinxveen brengt het Gouds Vrouwenvocaal Switches kerstmuziek uit allerlei stijlen en uit allerlei tijden. De muziek brengt ontroering en plezier, verstilling en swing. Het concert bevat zowel het traditionele ‘Stille Nacht’ in een nieuw, eigentijds jasje, als een swingend rock-kerstlied; zowel de zestiende-eeuwse Palestrina als een Afrikaanse carol; muziek om te beluisteren, mee te zingen, te herkennen, te ontdekken en zelfs te herontdekken.

De zang van Switches wordt afgewisseld met instrumentale muziek van het Brabantse blaaskwintet Factor 5. De combinatie van de a capella vrouwenstemmen van Switches met de blaasinstrumenten van Factor 5 bleek al eerder erg mooi. Niet alleen streven beide gezelschappen een hoog muzikaal niveau na, ze houden ook allebei van zeer uiteenlopend, verrassend repertoire.

De kerstsfeer wordt compleet doordat Switches en Factor 5 ook het publiek uitnodigen tot samenzang. Samen muzikaal de kerst tegemoet. Aanvang 20.00 uur, kaarten kosten 12,50 euro (incl. drankje na afloop) en zijn te bestellen via de leden van Switches via https://switchesgouda.wordpress.com of aan de deur op 16 december.

Advertisements