Za. 16-12: Tribute to David Bowie and Tina Turner

Haastrecht – Zaterdag 16 december mogen de dansschoenen weer uit de kast! Een avond meezingen en dansen bij de Tribute to David Bowie & Tina Turner in Theater Concordia in Haastrecht.

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Rebel’ en van ‘Let’s Dance’ tot ‘I’m Afraid Of Americans’, de muziek van legende David Bowie moet je live horen. De band Star Men rockt, funkt en croont zijn weg door veertig jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft. Star Men krijgt deze avond gezelschap van Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen. Zij weet met een geweldige show en de herkenbare krachtige sound het ultieme Tina Turner gevoel over te brengen. U waant zich bij een echt Tina Turner concert met natuurlijk hits als ‘Nutbush’, ‘Proud Mary’ en ‘Simply the best’.

Een concert zonder tribune zodat iedereen lekker kan meedansen. Put on your red shoes and dance the blues!

Advertisements

De Tribute to David Bowie & Tina Turner begint zaterdag 16 december om 20.15 uur. Kaarten (à 21 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).