Za. 16-12: Kerst Streekmarkt in Woerden

Woerden – Op zaterdag 16 december wordt de Streekmarkt Woerden omgetoverd tot een sfeervolle Kerst Streekmarkt, compleet met kerststal met echte dieren en muziek.

De Kerst Streekmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig evenement op de zaterdagen voor Kerst. De hele dag zijn naast de vaste aanbieders uit het Groene Hart nog zo’n vijftien gelegenheidskramen te bezoeken op het Kerkplein in Woerden. Naast steigerhouten kerstbomen, sieraden, kaasplankjes, kerstversieringen en kerststukken, vindt men hier ook alle ingrediënten om een lekkere kerstbrunch of kerstdiner te bereiden.

Beleven, proeven en doen
Heerlijke kerstbroden van de bakker, eigen fruit van de fruitteler, verschillende soorten boerenkaas en lekkere soorten worst van de ambachtelijke slager! Ook ontbreekt de biologische groenteboer niet met alle mogelijke soorten groente. En natuurlijk een speciale attractie voor de kinderen…de levende kerststal met een ezel, lama, geitjes en schapen. En de allerkleinsten zullen niet weg te krijgen zijn bij de konijnenwagen met knuffelkonijntjes.

Advertisements

De Kerst Streekmarkt is geopend van 9.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Maak na het shoppen gelijk even een rondje over de ijsbaan die zich op het Kerkplein bevindt. Ook hier zijn allemaal gezellige eetgelegenheden te vinden die je dat echte winterse gevoel geven. Parkeren in de nabijheid van het Kerkplein kan tegen betaling in de parkeergarage. Fietsen kunnen gratis worden gestald op de daarvoor aangewezen plaatsen. Het Kerkplein is op loopafstand van het treinstation.

Kijk voor meer winterse evenementen op www.beleefwoerden.com