Za. 16-03: Sjaak Bral: Seks met Sjaak

Zaterdag 16 maart treedt Sjaak Bral met de voorstelling ‘Seks met Sjaak’ op in Theater Concordia in Haastrecht.

Seks is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is… blijf ik het er gewoon bij doen, aldus Sjaak Bral. Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd. De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt. 

Seks is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid. Aan de ene kant ‘moet alles kunnen’. Aan de andere kant wordt bloot verward met seks en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroekdouchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekert de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren wordt opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de ‘seksueel getinte’ boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Bral besluit op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

Advertisements

Seks met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende seks.

De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in zowat alle vormen van seks. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swinger Parties, SM-feesten, Tinder en Grindr: hij heeft het allemaal ervaren (“met instemming van mijn partner”). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

Sjaak Bral begint op zaterdag 16 maart om 20.15 uur te spelen. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd: 12 jaar.

16-03-2019 09:00