Za. 16-02: Funny Talents: 3x cabaret in De Kroon

De echte cabaretliefhebber mag Funny Talents niet missen! Zaterdag 16 februari komen ze langs in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Maak kennis met drie cabarettalenten en ga een hilarische avond tegemoet.

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt.

Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Openhartig vertelt Victor Luis van Es in zijn deel van de voorstelling over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Hij is geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret. In 2016 behaalde hij de finale van het Cameretten Festival. In 2015 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival waarna hij ook het voorprogramma verzorgde voor de Sinterklaasconference 2015 Lief & Laf van cabaretier Javier Guzman.

Het derde Funny Talent is Manon Kroezen. Ze geeft toe dat ze zich beter voordoet dan dat ze eigenlijk is. Maar doen we dat niet stiekem allemaal? Kroezen hoopt van wel. Ze maakt cabaret over hoe zij zich verhoudt tot u, zichzelf en de rest. Over hoe ze door het leven gaat met al haar struggles terwijl de wereld en de maatschappij allemaal dingen van haar verlangen, waarvan ze vermoedt dat ze er helemaal niet toe in staat is.

De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 18,50 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee.

16-02-2019 09:00

Advertisements