Za. 16-02: De Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

De Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Kom je ook Neuzelen op 16 & 17 februari?

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari is er een editie van de Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van de Broodfabriek. Op deze editie staan circa 250 kramen met leuke tweedehands en nieuwe producten op u te wachten! Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Speciaal voor de kinderen is dit weekend KidzFestijn aanwezig op de Neuzelbeurs, zij bieden leuke workshops aan bij hun kraam in de serre van De Broodfabriek. Te vinden direct naast de kaartcontrole!

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Ook is er dit weekend Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs in De Broodfabriek. Hier treft u alles in miniatuurformaat en de fijnste materialen voor het vervaardigen van uw eigen poppenhuis.

Voor meer informatie over deze beurs kijk je op www.poppenhuizenbeurs.nl Wellicht leuk om te combineren met de Neuzelbeurs!

 

 

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

 

Openingstijden:           10.00 uur tot 17.00 uur

 

Websites:                     www.neuzelbeurs.nl

www.de-broodfabriek.nl

 

Contactpersoon:           D. van Dam

daniel@de-broodfabriek.nl

070-3075900

16-02-2019 09:00

Advertisements