Za.16-01: Joris Linssen & Caramba in het Evertshuis

Uitverkochte zalen. Een geslaagde tournee door Mexico. Heel veel aandacht op radio en televisie. De carrière van Joris Linssen & Caramba zit in een stroomversnelling. Joris neemt zijn publiek graag mee en deelt zijn enthousiasme het liefst met u!
Op zaterdag 16 januari doen de amigo’s met hun vierde theatervoorstelling: Stroom het Evertshuis aan. In deze meeslepende show vol aanstekelijke liedjes en intieme ontboezemingen doet meesterverteller Joris Linssen verslag van hun muzikale voettocht naar België. De vrienden gingen op pelgrimstocht langs de Maas. Hun eten en slaapplekken moesten ze zien te verdienen met het spelen van hun muziek. Ga mee op reis en laat je meevoeren met deze vrolijke rasmuzikanten. Raak betoverd door de ballades en word meegesleurd in de feestelijke roes van hun Nederlandstalige nummers met Mexicaanse peper.
Het jaar kan bijna niet beter beginnen met deze helden en geniet mee op zaterdag 16 januari. Kaarten kosten € 19.50 per stuk, (incl. pauzedrankje) en zijn verkrijgbaar via www.evertshuis.nl of bel met de theaterkassa: 0172-618484. De voorstelling begint om 20.30 uur. Meer informatie: Evertshuis, Julianstraat 4 in Bodegraven.