Za. 15-9: Vredesweek in Gouda

Gouda – Van 15 t/m 23 september wordt de jaarlijkse Vredesweek gevierd. In Gouda wordt deze vredesweek georganiseerd door het Museum voor Vrede en Geweldloosheid en Verzetsmuseum Zuid-Holland, in samenwerking met vredesorganisatie PAX. De activiteiten zullen plaatsvinden in en rond het Verzetsmuseum Zuid-Holland aan de Turfmarkt 30 in Gouda.

Het thema voor deze week is ‘Persoonlijke ontwikkeling voor een betere wereld’, met als achterliggende gedachte dat geluk de sleutel is.

Het is een week vol activiteiten voor volwassenen en kinderen met op zaterdag 22 september een mini-vredesfestival, waarbij we letterlijk het Verzetsmuseum overnemen, met muziek in de tuin (met onder andere Joan Franka), inspiratie, mindfulness en kinderactiviteiten in het museum. In het Petit café ‘De vrijheid’ wordt er ook voor de innerlijke mens gezorgd. In het weekend van 22 en 23 september komt de Geluksroute naar Gouda, zodat er in de hele stad van alles te beleven valt.

Advertisements

Kijk voor het volledige programma op www.vredesweekgouda.nl en kom langs!

Zaterdag 15 september

11.30 tot 13.00 uur: Kinderworkshop: Graffiti ‘Piece for Peace’. Deelname is gratis.
Maak jouw eigen graffiti piece of tag. Door: jeleukstegraffiti.nl

14.00 tot 16.00 uur: Workshop: De persoon versus de groep. Door: Vine Instituut v. Verbindende Communicatie. Deelname 5 euro.

14.00 tot 16.00 uur: Workshop: Versterking van autonomie. Door Vine Instituut v. Verbindende Communicatie. Deelname 5 euro.

21.15 uur: The reports on Sarah and Saleem, Filmhuis Gouda. Deelname 8,50 euro.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-09-2018 11:52