Za.15-11: Optreden The FAT-MAN Blues Band in Gouda Studio's

The FAT-MAN Blues Band heeft in Nederland zijn sporen reeds verdient met optredens op Bluesfestivals in Dordrecht, Breda, Culemborg, Groenlo, Utrecht, Monster, Leiden en Delft, ook speelden zij op het The Haque Jazz en Blues Festival (voorheen North Sea ). Deze 4-mans formatie brengt een gevarieerd blues repertoire, die zowel klassiekers als
moderne blues muziek ten gehore brengt van o.a. BB King, Gary More, Freddy King, T Bone Walker, Jimi Hendrix en vele andere.
Uiteraard worden er ook eigen blues nummers gespeeld. Dit wordt met veel enthousiasme door de band uitgevoerd, waardoor zonder uitzondering de vonk op het publiek overspringt, die bepalend is voor een “ouderwetse jazzy blues party”.
 De Fat-Man Blues Band is geen traditionele band met 3 gitaren en een slagwerk maar bestaat uit : Huib Verdel (Gitaar/zang, Wim Meulemans (Drums), Peter Franken (Bas), Dick Wisse (TenorSax). Zaterdagavond 15 november speelt de Fat-Man Blues Band in Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12 De zaal gaat open om 20.30 uur en het optreden begint om 21.00 uur. De entree is 5,- euro.