Za. 15-02: Open dag Driestar hogeschool Gouda

Op 15 februari opent ‘de leukste hogeschool van Gouda’ haar deuren voor belangstellenden. De enige hogeschool in onze mooie stad biedt opleidingen op het gebied van onderwijs en opvoeding. De voltijdsopleiding Leraar basisonderwijs (pabo) is daarvan de bekendste, maar bij deze christelijke hogeschool kun je nog verschillende andere opleidingen volgen.

Breed aanbod
Op de open dag kun je ook kennismaken met de andere opleidingen van Driestar hogeschool, denk aan de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs in zeven vakken: Duits, economie, Engels, geschiedenis, godsdienst, Nederlands en wiskunde.

Ook kan een kijkje worden genomen bij de AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional, een niveau-5-opleiding voor werken in onderwijs en jeugdhulp en de deeltijdopleiding pedagogiek.

Interesse
Op de open dag gaan docenten en studenten graag het gesprek aan en kunnen geïnteresseerden zelf ervaren of de opleiding van hun interesse echt bij hen past. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op de open dag. Meer informatie is te vinden op www.driestar-hogeschool.nl.

15-02-2020 09:00