Za.14 en Zo.15-11: Toneelvereniging De Schijnwerper speelt de voorstelling ‘Gebroken IJs’

Toneelvereniging De Schijnwerper uit Haastrecht speelt op 14, 15, 20 en 21 november de voorstelling ‘Gebroken IJs’ in ‘Concordia’ te Haastrecht.

Na de succesvolle voorstelling ‘Voorbij de Zonde’ van vorig jaar speelt de Schijnwerper dit jaar een komedie van de Nederlandse schrijver Haye van der Heyden. De regie is in handen van Ben van Eijk.

‘Gebroken IJs’ speelt zich af op het dek van de ‘Maria Stuart’, een luxueus cruiseschip met hoofdzakelijk alleenstaande bejaarde passagiers. Ieder heeft zo zijn eigen beweegreden om onderdeel te zijn van dit comfortabele ‘drijvende bejaardentehuis’. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen, maar achter de façade van het ‘dolce far niente’ verschuilt zich ook de tijdgeest die het ouder worden niet altijd even soepel laat verlopen.

Regisseur van ‘Gebroken IJs’ is Ben van Eijk, zelf een ervaren toneelspeler, die al diverse jaren regisseert bij amateurgroepen voor zowel toneel als film. Op de website van De Schijnwerper (www.deschijnwerper.nl) staat een korte trailer en meer informatie. Ook kunt u daar kaarten reserveren.

Zaterdag 14 en 21 november aanvang 20.15 uur
Vrijdag 20 november aanvang 20.15 uur
Zondag 15 november aanvang 14.30 uur
Entree: 12,50 euro, tot en met 18 jaar of 65 plus 10 euro