Za. 14-12: BOOM, Like That! in Concordia

Zaterdag 14 december om 20.15 uur treedt de Dire Straits Tributeband BOOM, Like That! op in Theater Concordia in Haastrecht. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn.

Love over Gold uit 1982 is een van de beste albums van Dire Straits. De 8-koppige tributeband BOOM, Like That! speelt het album integraal en helemaal live. Na de pauze wordt ‘and more’ andere prachtige muziek van Dire Straits en Mark Knopfler gespeeld.

Het concert van BOOM, Like That! is precies zoals je de Dire Straits wilt zien, zoals het op de plaat staat, aangevuld met heel af en toe een eigen sausje. ‘And more…’ staat voor het gedeelte na de pauze, waarbij de prachtige muziek van andere albums van de Dire Straits en Mark Knopfler wordt gespeeld.

BOOM, Like That! is op zaterdag 14 december om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. Kaarten (à € 23,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl , te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

14-12-2019 09:00