Za.14-11: SBS6 filmt ‘’typisch Hollandse items’’ in Woerden

Zaterdag 14 november komt SBS6 met het camerateam en een drone naar Woerden om de mooiste Hollandse items in Woerden op te nemen! De Streekmarkt, de Sinterklaasintocht en nog veel meer prachtige beelden worden in Woerden geschoten!

Woerden Marketing heeft contact gelegd met SBS6 over een serie ‘idents’ welke zij gaan produceren. Dit zijn korte filmpjes van 10 seconden die dagelijks uitgezonden worden tussen de programma’s en de reclameblokken. In deze ‘idents’ willen zij typische Hollandse beelden laten zien.

Woerden is een prachtige stad met typisch Hollandse kenmerken, denk bijvoorbeeld aan de Streekmarkt en het Kasteel. Én uiteraard met de Sinterklaasintocht op zaterdag 14 november is dit dé perfecte dag om Woerden op te nemen voor mooie Hollandse beelden voor SBS6.

’s Ochtends komt het camerateam van SBS6 aan om de énige, échte Streekmarkt van Woerden op te nemen. Vervolgens wordt de Sinterklaasintocht gefilmd en worden er beelden gemaakt van de stadskern van Woerden, het Kasteel, een winkelstraat en de oliebollenkraam. Naast het camerateam van SBS worden er ook prachtige beelden geschoten van Woerden met een drone.