Za.14-02: Vriendschap en liefde bij Valentijn Vegadate

Dit jaar valt 14 februari, Valentijnsdag, op zaterdag. Dan gaan we natuurlijk daten in de Balzaal in Gouda! Hoe leuk zou het zijn om die dag gelijkgestemden te ontmoeten, in steeds wisselende groepjes van vier? Deskundige begeleiding is in handen van Geny Wuestman en haar partner Rob Overgaauw.

Eén ding staat al vast. Of je nu hoopt dat je toekomstige geliefde ook heeft besloten naar De Balzaal te komen, of je nieuwe vrienden wilt maken: Love is in the air!

 

Wanneer? Zaterdagmiddag  14 februari 2015

Aanvang 13u00, einde 17u00 – 17u30

Prijs: €17,50 p.p. incl. vegahapjes, koffie, thee en matchmail.

Locatie: Prins Willem Alexander kazerne, de Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda
Ontmoeten zonder oordeel

Bij veel datingevents blijft een kennismaking hangen in oppervlakkige gesprekken. Niet iedere deelnemer beschikt immers over de moed of vaardigheid om persoonlijke zaken aan de orde te stellen. Terwijl dat toch eigenlijk is waar je graag meer over zou willen weten. Je wilt die ander echt leren kennen en natuurlijk is het ook fijn als anderen interesse in jouw persoon stellen. Aan die behoefte wordt helemaal voldaan.

In meerdere rondes van 20 minuten krijg je als deelnemer de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Met behulp van zeer laagdrempelige opdrachten wordt het onderling contact gefaciliteerd. Zeg maar: een beetje op gang gebracht. Dit opstapje in de vorm van een simpel spelelement werkt voor de deelnemers uitnodigend om elkaar vragen te stellen, om te vertellen over persoonlijke zaken en om open te staan voor de ervaringen en misschien wel leerpunten van de ander. Er is ruimte voor verwondering, verrassing, onthulling, gesprek en verbinding. Hier worden met mooie persoonlijke verkenningen de eerste contacten gelegd die niet zelden leiden tot meer verdieping.
Mee doen? Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Kijk op www.vegadates.nl. of bel 06-50569383, ook voor meer informatie.