Za. 13-10: Cantateconcert van het GouweHart Orkest

Gouda – Het semiprofessionele GouweHart Orkest zal zaterdag 13 oktober weer een cantateconcert uitvoeren. Zoals de liefhebber van vocale barokmuziek waarschijnlijk al eerder is opgevallen, speelt Gouda’s eigen kwaliteitsorkest enige malen per jaar een cantate van J.S. Bach en één van een tijdgenoot van Bach.

Om iedereen de kans te geven óók liefhebber te worden, zijn deze concerten vrij toegankelijk. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het orkest bestaat uit vergevorderde amateurspelers, per groep aangevoerd door getalenteerde, meestal jonge professionele musici. De solisten zijn de beste masterstudenten die het Koninklijk Conservatorium op dit moment opleidt. Zij hebben hun diploma al op zak en verdiepen zich nog verder in de barokmuziek. Over enkele jaren zult u flink in de buidel moeten tasten om hen te horen zingen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor weer een uur heerlijke muziek.

Advertisements

Vanwege de te verwachte drukte is reserveren aanbevolen. Het concert vindt plaats in de Oud Katholieke kerk, Hoge Gouwe 107 in Gouda. De aanvang is om 16.00 uur. Vrije toegang, vrijwillige bijdrage.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

13-10-2018 09:00