Za. 13-1: Nieuwjaarsconcert TAVENU en BBS

Schoonhoven – Op zaterdag 13 januari krijgt men de gelegenheid om beide Schoonhovense orkesten te beluisteren tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert in cultureel-centrum Het Bastion in Schoonhoven. Vanaf 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) zullen Brassband Schoonhoven B en het fanfareorkest T.A.V.E.N.U. Schoonhoven bezoekers laten genieten van prachtige muziek.

TAVENU opent onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek, dit feestelijke concert met de fraaie concertmars The Cossack. Daarnaast komt ook de Tritsch Tratsch Polka van Johan Strauss voorbij, een medley van Whitney Houston songs en de jazzcompositie Just a closer walk with Thee.

Na de pauze zal Brassband Schoonhoven B het programma vervolgen onder leiding van hun kersverse dirigent Paul van Dalen. De band zal klassiekere werken spelen uit het repertoire van het Leger des Heils en een vertolking van de bekende gitaarsolo Concierto de Aranjuez. Uiteraard zal een swingend werk zoals Valero niet ontbreken.

Advertisements

Volgens goede traditie wordt de avond afgesloten met Happy New Year van Abba en een aansluitende Nieuwjaarstoost met een glas bubbels.

De entreekaarten voor deze feestelijke avond kosten 5 euro per stuk inclusief glas bubbels en zijn gewoon aan de zaal verkrijgbaar. Donateurs van Brassband Schoonhoven en T.A.V.E.N.U. krijgen zoals altijd gratis toegang. Laten we dit nieuwe jaar starten met een spetterend, gezellig en muzikaal nieuwjaarsconcert!