Za. 13-1: Muziekproeverij in dorpshuis Swanla

Zevenhuizen – Op zaterdag 13 januari worden het nieuwjaarsconcert van Symfonie Orkest Midden-Holland en de nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Zuidplas in dorpshuis Swanla gecombineerd op één avond. Het beloofd een groot muziekfeest te worden. Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van het Symfonie Orkest Midden-Holland vormt daarvan de hoofdmoot, daarnaast treden diverse muzikale acts op in onze pub en foyer.

In het kort ziet het programma er als volgt uit:
19.30 uur: Inloop en ontvangst van de bezoekers
20.00 uur: Korte toespraak van de burgemeester de heer Kats in de theaterzaal
20.15 uur: Concert door het Symfonie Orkest Midden Holland. Tot omstreeks 21.00 uur
Voorafgaande en na afloop van het concert in de theaterzaal zullen er meerdere musici ‘acte deprésence’ geven in de Pub en in de Foyer.

Het traditionele nieuwjaarsconcert van het Symfonie Orkest Midden Holland zal u, onder onder leiding van Ghislain Bellefroid, op deze winteravond opwarmen met melodieën vol emotie uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika! Laat u verassen door onder meer prachtige werken van Isaac Albéniz, de Spaanse dans van Enrique Granados en gepassioneerde tango’s van Astor Piazzolla. Het programma wordt helemaal compleet gemaakt met zang en fluit door Tineke van Geuns en de klassieke gitaar van Harald Boxtart.

Advertisements

Wilt u het nieuwjaarsconcert van SOMH bijwonen? dan dient u zich aan te melden via: info@dorpshuis.nl. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. De gemeente regelt de uitnodigingen voor de nieuwjaarsbijeenkomst.
Zaterdag 13 januari 2018, aanvang 19:30 uur. Dorpshuis Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86 te Zevenhuizen.