Za. 12-5: Rommelmarkt wijkgemeente De Rank

Waddinxveen – PKN wijkgemeente De Rank in Waddinxveen organiseert op zaterdag 12 mei van 9.00 tot 15.00 uur haar jaarlijkse Rommelmarkt. Deze zal traditiegetrouw worden gehouden op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6 in Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College zal dan weer zijn omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse tweedehands spullen te koop worden aangeboden.

Op de rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van onder meer boeken en cd’s, video’s en dvd’s, elektra, elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed en glaswerk. Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en ze kunnen geschminkt worden. Speciaal voor Moederdag is er een ruime sortering gebak te koop en er is een kaas- en groentekraam. Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten – dus ook dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten!

Bent u moe van het shoppen op de markt, dan kunt u op het terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet.

Advertisements

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de eigen wijkgemeente en voor diverse goede doelen.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
12-05-2018 11:26