Za. 12-10: Tributeband Queen Forever in Theater Concordia

Builinkfotografie

Zaterdag 12 oktober om 20.15 uur treedt de Queen tributeband Queen Forever op in Theater Concordia in Haastrecht.

Eén van de beste Queen-tributebands van Europa komt naar Haastrecht, Queen Forever! Onder leiding van leadzanger Timothy Drake doet Queen Forever je versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie. In een twee uur durende ‘full decor’-rockshow speelt de band 100% live al je favoriete Queen-nummers.

Queen Forever schotelt je een fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie Queen voor. De band speelt live al jouw favoriete Queen-nummers tijdens een sensationele show. Zelfs epische Queen-songs als ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Advertisements

Niet alleen doet de band zijn uiterste best om het geluid van Queen zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook in stijl, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’-gevoel.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie-imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijks leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4-programma My Name Is… en is daar tweede geworden. Kort daarna is de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij in Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden.

In 2016 is Queen Forever gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de 55 shows van de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’. Deze succesvolle show is bezig met een tweede seizoen in Nederland en België.

Queen Forever is op zaterdag 12 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten
(à € 23,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

12-10-2019 09:00