Za. 12-10: Najaarsconcert Vivace met dirigent Jos Mans

Reeuwijk- Op zaterdag 12 oktober 20.30 uur geeft Gemengd koor Vivace uit Reeuwijk in Kerkelijk Centrum de Ark in Reeuwijk Brug haar jaarlijkse Najaar concert. Het wordt een avond vol koorzang onder leiding van Jos Mans. Daarnaast verzorgen Cees-Willem van Vliet op piano, Ali Shawky op klarinet en Marinke Dormaar op dwarsfluit de muzikale begeleiding en intermezzo’s. Kaarten kosten tien euro per stuk.

Vivace zingt een gevarieerd programma van musical tot populair zoals “Tears in heaven” in een arrangement van dirigent Mans.

Dirigent Jos Mans is van jongs af aan actief als zanger in koren. Op 13-jarige leeftijd startte hij met pianolessen, eerst van zijn vader Martin Mans en later van Piet Westhoeve. Jos heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld als singer-songwriter en als koorarrangeur. Na zijn opleiding tot docent muziek aan het conservatorium te Rotterdam is hij aan de slag gegaan als muziekdocent in het
voortgezet onderwijs.

Advertisements

Cees-Willem van Vliet studeerde orgel en kerkmuziek bij Jan Raas en Reitze Smits aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en behaalde met grootste onderscheiding zijn masterexamens orgel aan
het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waar hij studeerde bij Joris Verdin.
Ali Shawky is een enthousiaste, ervaren en creatieve klarinet- en saxofoonleraar met succesvolle resultaten waarbij hij studenten tot hun muzikale uitersten heeft begeleid.
Marinke Dormaar, dwarsfluit, speelt naast haar hoofdberoep van goudsmid in verschillende ensembles en werkte onder andere mee aan uitvoeringen van de Mattheus Passion in Alphen aan den Rijn.

De kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Vivant Butterfly, Miereakker 26, Reeuwijk, Sjef Vervoort, Rendiermos 34, Reeuwijk, 0182-39 21 94 en Gerda Nederhoff, Kaarde 2-14, Reeuwijk, 0182-301174, Toos Ladan, Prins Bernardstraat 81, Waarder, 0348-501426 en voor aanvang aan de zaal. De zaal gaat open om 20.00 uur, het concert begint op 20.30 uur. Na afloop is er, zoals gebruikelijk, een hapje en een drankje om de avond feestelijk af te sluiten.

12-10-2019 09:00