Za. 11-8: Alternative Rock & Roll in StudioGonz

Gouda – The Legendary Orchestra of Love treedt vanavond op in StudioGonz. The Legendary Orchestra Of Love is een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. De band is visueel aantrekkelijk, bezit aanstekelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.

De muzikale invloeden zijn divers te noemen. The Legendary Orchestra Of Love haalt inspiratie uit The Blues Brothers, Primus, The Who, Tom Waits en Frank Zappa en heeft een verfrissend eigen geluid. Met een simpele basis van bas, gitaar en drums weet het drietal van eenvoud een kunstvorm te maken. Hoewel de band zelf claimt verfrissend vrolijke rock-‘n’-roll te spelen, zou je de stijl ook kunnen labelen als indie rock, garage rock en specifiek zelfs post-punk revival.

Aanvang 21.00 uur, tickets niet leden 5 euro, niet-leden VVK 3 euro en leden VVK 1 euro. Voor meer info zie www.studiogonz.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

11-08-2018 11:45

Advertisements