Za. 11-11: Snuffelmarkt in het Coenecoop College

Waddinxveen – PKN wijkgemeente de Rank in Waddinxveen organiseert zaterdag haar jaarlijkse Snuffelmarkt, van 9.00 tot 14.00 uur in het Coenecoop College, Oude Dreef 6. De hal en aula van het Coenecoop College zijn dan omgetoverd tot een gezellige snuffelmarkt, waar diverse tweedehands spullen te koop worden aangeboden en u dus heerlijk kunt ‘snuffelen’.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD’s, vinyl platen, video’s en DVD’s, kleding, schoenen, curiosa en antiek, knuffels en speelgoed, kerstartikelen, etc. Er is ook een handwerk-shop en er wordt heerlijke kaas verkocht. Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten op de plantenmarkt.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u bij de catering terecht voor koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan wordt daarin voorzien met een broodje hamburger/kroket of een heerlijke kop ‘snuffelsoep’. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet.

Advertisements

De opbrengst is bestemd voor het 20 jarig jubileum van De Rank dat wij dit jaar vieren.