Za. 11-11: Benefietconcert Lionsclub Krimpenerwaard

Schoonhoven – Lionsclub Krimpenerwaard organiseert een benefiet muziekavond in het Bastion in Schoonhoven. Tijdens de avond zijn er optredens van de band van VOF De Kunst, Saskia Dian
en Peter Dons uit Ammerstol. De opbrengst van de avond is bestemd voor de stichting ‘Support Casper’
waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de strijd tegen alvleesklierkanker.

Tijdens deze feestelijke avond worden tal van ‘gouwe ouwe’ nummers gespeeld door Peter Dons uit Ammerstol en de band van VOF De Kunst. Bekend van o.a. de nummers ‘Suzanne’ en ‘één kopje koffie’. Saskia Dian met haar soulvolle stem kennen we van Holland’s Got Talent.

‘Support Casper’ is het goede doel van de avond. Elke dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak overlijden patiënten binnen een jaar. Casper van Eijck met zijn team wil daarin verandering brengen door onderzoek te doen naar nieuwe, innovatieve behandelmethoden, de zogenaamde immunotherapie. Deze therapie gaat ervan uit dat gezonde cellen geactiveerd kunnen worden en ingezet tegen kwaadaardige tumorcellen. Geld voor onderzoek is onontbeerlijk.

Advertisements

Kaarten kosten 20 euro, incl. 2 gratis consumpties. Van dit feest wordt iederéén blij. U ondersteunt het onderzoek naar alvleesklierkanker, maar u kunt ook rekenen op een fantastische avond waar gezelligheid voorop staat. Ook het bedrijfsleven in de Krimpenerwaard levert een bijdrage. Inmiddels hebben zich vier hoofdsponsors zich gemeld (Hoek & Blok, Van der Vlist Advies, PKF Wallast en een sponsor die anoniem wil blijven). Ook is de koop van sponsorpakketten, van € 50,- tot € 250,-, voor bedrijven mogelijk.