Za. 11-05: Rommelmarkt zaterdag 11 mei van wijkgemeente De Rank op het plein van het Coenecoop College

Op zaterdag 11 mei 2019 van 9.00 tot 15.00 uur organiseert PKN wijkgemeente De Rank te Waddinxveen haar jaarlijkse Rommelmarkt. Deze zal – traditiegetrouw – worden gehouden op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6, Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College zal dan weer zijn omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD’s, video’s en DVD’s, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, puzzels, etc. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er spelletjes. De succesvolle kaaskraam is er ook weer. Daarnaast is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten – dus ook dé gelegenheid om de moeders op zondag 12 mei, als het moederdag is, in de bloemetjes te zetten!

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u op het terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in. En voor u de markt verlaat kunt u ook dit jaar weer de heerlijk versgebakken oliebollen kopen!

Advertisements

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de eigen wijkgemeente en voor vier goede doelen. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige rommelmarkt!

11-05-2019 09:00