Za.11-04: Open Atelier Gouda

Genieten van kunst, rondkijken in heel veel ateliers van kunstenaars, de allernieuwste kunstwerken bekijken in verschillende galeries en verrast worden door muzikale optredens. Dat zijn de ingrediënten van Open Atelier Gouda. In het weekend van 11 en 12 april, beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. Dit is hét culturele kunstevenement van Gouda voor jong en oud! De organisatie van het evenement is in handen van de stichting GoudArt.

U bent van harte uitgenodigd door alle deelnemers aan Open Atelier Gouda om kennis te maken met het actuele kunstaanbod. Het evenement is flink gegroeid. Meer dan 100 kunstenaars en gastexposanten ontvangen u graag in hun ateliers, galeries en expositieruimten in Gouda. U maakt kennis met hun uiteenlopende stijlen en technieken.

Dit jaar zijn er op zondag ook optredens van allerlei muzikanten. In samenwerking met de organisatie van ‘Huiskamer van de Stad’ worden op verschillende expositielocaties korte muzikale verrassingsoptredens verzorgd.

De meer dan 50 locaties van Open Atelier Gouda zijn herkenbaar aan de geelblauwe vlaggen aan de gevel. Met behulp van de plattegrond kunt u uw eigen wandelroute volgen. Alle locaties zijn goed te belopen. Meer informatie en een gratis plattegrond vindt u tijdens dit weekeinde in het Informatiecentrum in het stadhuis op de markt en op www.openateliergouda.nl