Za. 11-02: Politiek Café PvdA met Kamerleden Henk Leenders en Lutz Jacobi over Groen en water in de stad

De PvdA-afdelingen Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard en PvdA-Netwerk Ruimte houden zaterdag 11 februari 2017 in Gouda een Politiek Café over “Groen en water in de (klimaatvriendelijke) stad: welke bijdragen kunnen huiseigenaren, woningverhuurders en huurders leveren?”

PvdA-Kamerleden Henk Leenders en Lutz Jacobi vertellen welke kansen hun visienota “Groen en water in de stad” biedt voor Gouda. Op de vraag hoe we deze kunnen benutten gaan we in met dijkgraaf Hans Oosters (tevens voorzitter Unie van Waterschappen en oud-fractievoorzitter PvdA Gouda), PvdA- wethouder Rogier Tetteroo, PvdA-raadslid Michiel Sikkes, René Mascini (Directeur-bestuurder Woonpartners Midden-Holland) en Brenda Horstra (Tuinbranche Nederland). De discussie staat onder leiding van Willem Heesen, voorzitter PvdA-Netwerk Ruimte.

Voorafgaand aan het Politiek Café brengen de sprekers een bezoek met huifkartocht aan Westergouwe als “groenste en waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad”,

Advertisements

Dit Politiek Café vindt plaats in Petit café ´Vrijheid´ bij het Verzetsmuseum (bereikbaar via de Vrouwesteeg) van 15.00 tot 17.00 uur; zaal is open vanaf 14.30 uur. Iedereen is welkom.