Za. 10-2: Schoonhovense cabaretier Tom Montfrooy in Theater Concordia

Haastrecht – Zaterdag 10 februari speelt de Schoonhovense cabaretier Tom Montfrooy in Theater Concordia voor de laatste keer zijn voorstelling GetALife.

Tom Montfrooy is finalist van Cameretten 2015. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger met hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt. Met zijn bijzondere voorstelling GetALife over zijn leven als jonge weduwnaar en vader van twee dochters weet hij het publiek te raken. Een heftig verhaal gecombineerd met humor. In Haastrecht speelt hij voor de laatste keer zijn voorstelling GetALife. “Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade”, aldus de geboren Rotterdammer.

Juryrapport Cameretten: “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Advertisements

Volkskrant: “Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.”
Theaterkrant: “Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als jonge weduwnaar met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”

Laat je verrassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, Ech wel.

De voorstelling van Tom Montfrooy begint zaterdag 10 februari om 20.15 uur. Kaarten (à 12,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia, bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd is 14 jaar.